Easy Post View Counter

Jeg har i dag, lavet mit første plugin til wordpress som er uploaded til wordpress.org
Det er ikke det gørste plugin jeg laver, men det første jeg har uploaded.

Det går i alt sin enkelthed ud på at det tælles hvor mange gange ens post er blevet vist. En ting som desværre ikke er super nem at se i google analytics. Det blev jeg træt af, og besluttede mig for at lave et plugin som kunne vise denne information.

Det smarte ved dette plugin, er at det tælles hver eneste visning af et post, dog ikke visninger til administratoren af siden. Jeg tvivler på at der er nogle som er interesseret i at få talt deres egne visninger med, skulle der være det, hører jeg gerne fra dem, og så kan jeg evt lave det ind som en tilvalgs mulighed.

Du skal da selvfølgelig ikke snydes for et link til mit plugin.

http://wordpress.org/plugins/easy-post-view-counter/installation/

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *